top of page

Om oss

HHSTUDIO - Fotostudion för alla tillfällen

 

HHStudio är foto/videostudion för dig som vill föreviga dina viktigaste minnen i livet på bild eller video. Vi är flera fotografer som har lång erfarenhet i branschen och som arbetar med den senaste tekniken för att få fram det allra bästa i kvalitet. Vi tar gärna stora evenemang som bröllopsfester eller liknande där man vill ha ett foto- och kamerateam på plats. Vi har även en egen studio där ni själva kan komma och ta era bilder. För oss är det viktigaste att fånga stunden med kameran och se till att ni kan njuta av stunden.
 

Förutom själva kamerabiten sköter vi även redigeringen vilket innebär att vi redigerar era foton/filmer så att det får en proffsig framtoning och snygg finish. HHStudio tummar på kvaliteten och det hoppas vi kunna bevisa för er. Med vår erfarenhet samt flexibilitet ser vi till att ge er upplevelsen på bild i en stilig och elegant förpackning.

 

Ta gärna kontakt med oss för att veta mer eller boka tid med någon av våra fotografer. Vi sätter alltid kunden i främsta rum och har alltid tid för er.

HH STUDIO_edited.jpg

Mer om oss

HH STUDIO.png

Haron

Founder

HH STUDIO.png

Hamesh

Co-founder

bottom of page